Personal training

Over Personal Training

Leuk dat je interesse hebt om bij mij te komen trainen! Dit kan middels Small Group training (max. 6 personen) of met een individueel Personal Training traject.
Voor beide kun je gebruik maken van een gratis proefsessie. Wanneer je het onderstaande formulier invult, zal ik contact met je opnemen. Tijdens de proefsessie zullen we het doel en een passend traject voor jou bespreken.

Klik hier om contact op te nemen voor een gratis proefsessie!

Wat klanten zeggen

Klanten reviews

Wat ik fijn vind aan Ise, is dat ze geduldig en doortastend is. Ze geeft me goede oefeningen die passen bij mijn doel. Ze denkt fijn met me mee, waardoor ik altijd weer vol goede moed wegga na de trainingen.

Sophie

De small group training van Ise is een aanrader voor als je ook tijdens de corona maatregelen actief wil blijven. Ise zorgt dat alle maatregelen goed worden nageleefd. Fijne begeleiding bij alle oefeningen en ook niet onbelangrijk; Ise is heel motiverend waardoor je aan het einde van de les een voldaan gevoel hebt! Ise let ook goed op je niveau en geeft persoonlijke tips. Dus zeker een aanrader voor iedereen die fit wil blijven of worden!

Teddy

contactgegevens

Fit met Ise
Ise Hazenveld

Adres:
Vijfkamplaan 6 (boven All in 040)
5624 EB Eindhoven

Email: info@fitmetise.nl

KvK: 69109354
BTW: NL002358156B75

Ise Hazenveld klein

volg mij via