Fit met Fibromyalgie

Het Fit met Fibromyalgie programma

Het is niet altijd makkelijk om fit te blijven als je last hebt van langdurige klachten zoals bij fibromyalgie.

Doordat ik zelf de diagnose fibromyalgie in het verleden heb gekregen weet ik wat voor invloed dit op je leven kan hebben. Ondanks dat is het me toch gelukt, deze weg heb ik toen beschreven op mijn blog Fibromyalgie & Fit.

Later is het mijn doel geworden zoveel mogelijk anderen hierbij te helpen! 

 

Herken jij je ook hierin?

– je voelt je vaak futloos en je hebt weinig zin of energie om dingen te ondernemen

– het voelt alsof je lichaam niet veel aankan en je er éxtra voorzichtig mee moet zijn

– je wilt graag fitter worden maar weet nog niet goed hoe

 

 Dan denk ik dat ik je goed op weg kan helpen!

Het online programma ‘Fit met Fibromyalgie’ bestaat uit:

Een intakegesprek (+- 30 minuten) via Zoom

Aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk beweegschema voor je op. Hier ga je zelfstandig voor 6 weken mee aan de slag  (ik ben er als stok achter de deur).

Na deze 6 weken plannen we een follow-up gesprek om de periode te evalueren en een eventueel nieuw doel op te stellen. 

Afhankelijk van je doel en huidige situatie kunnen we deze cyclus nog enkele keren herhalen. De kosten voor het programma zijn €108,50. Vergoeding via de aanvullende zorgverzekering is mogelijk. 

Wil je liever onder begeleiding gaan bewegen? Dat kan ook! Middels individuele fysiotherapie afspraken of de trainingsgroep ‘Fit met Fibromyalgie’  op het sportpark Eindhoven Noord.

 

Aanmelden voor ‘Fit met Fibromyalgie’ kan hier

Wat klanten zeggen

Klanten reviews

Na een lange zoektocht kwam ik in contact met Ise. En wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben. Voor mij werd bewegen steeds moeizamer, waardoor ik steeds meer werd beperkt in mijn dagelijkse leven. Door een laagdrempelig sportschema kan ik weer bewegen en lukt het mij ook om het vol te houden. Ise motiveert en stelt professionele schema’s op. Ze is heel erg meedekend en laat ook zien dat kleine doelen al heel waardevol kunnen zijn!

Bonita

Via iemand anders kwam ik in contact met Ise. Zij vertelde dat Ise een sportschema voor haar had gemaakt en dit ontzettend goed voor haar werkte met de fibromyalgie.
In april liep mijn fysiotherapie af en ik merkte dat ik het lastig vond om zelf weer aan de slag te gaan. De sportscholen vermijd ik liever, maar thuis wist ik niet goed wat ik moest doen. In augustus kwam mijn puppy wat er voor zorgde dat ik meerdere keren per dag eruit moest, maar toch miste ik de krachttraining.
Na een heel fijn gesprek te hebben gehad met Ise stuurde zij mij een schema van 6 weken op. Zo kon in thuis aan de slag met krachtsoefeningen en werken aan mijn conditie. Hierdoor heb ik weer een stok achter de deur en een soort van controle. Dit werkt voor mij super goed.
Halverwege het eerste programma merkte ik dat ik af en toe wel wat meer aan kon, dus paste Ise het programma aan. Heel fijn!
Nu zitten de 6 weken erbij op, maar ik heb al aangegeven dat ik graag wil verlengen. Het is namelijk enorm fijn om met haar te werken. Ze heeft veel kennis en ervaring, waardoor ze goed weet hoe ze een passen sportschema kan maken en je hierin begeleiden. Thanks Ise, op naar het vervolg van de eerste 6 week!

Sanne

contactgegevens

Fit met Ise
Ise Hazenveld

Adres:
Vijfkamplaan 6 (boven All in 040)
5624 EB Eindhoven

Email: info@fitmetise.nl

KvK: 69109354
BTW: NL002358156B75

Ise Hazenveld klein

volg mij via